Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Haaland zseniális karatemozdulatos gólja a Bajnokok Ligájából

Lassan nincs olyan szög, amiből Haaland ne tudna gólt szerezni, és ezt ismét bizonyította, legutóbb a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Fotó: Erling Haaland, a Manchester City játékosa ünnepel, miután gólt lõtt az Everton ellen az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City - Everton mérkõzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2024. február 10-én. MTI/EPA/Ash Allen
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City nem izzadt meg különösebben szerda este a Bajnokok Ligájában, addig a Liverpool már igen, köszönhetően Gulácsi parádés védéseinek. Egyértelműen ő volt a meccs hőse, hihetetlen mentéseket mutatott be.

A Barcelona nyugodtabb lehetett, meglehetősen simán intézték le a Bayern Münchent, akik részben saját maguknak köszönhetik ezt. Rájuk sem lehetett ismerni, a katalánok könnyedén alakították ki a helyzeteiket. Soron kívül Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

A nap egyik leglátványosabb gólját Haaland szerezte, mintha csak Ibrahimovicot idézte volna. Olyan szögből és mozdulattal talált be, amire nehéz szavakat találni, egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni a 16-oson belül, ami egyértelműen az ő terepe, bárki is legyen az ellenfél.

Orbán Viktor: nem a kormány állapítja meg a béreket

Orbán Viktor miniszterelnök kiemelte, nem a kormány állapítja meg a béreket, ez téves feltételezés, mert másokra bízzák a kérdést.

Óbudán is emelik a parkolási díjakat, ezt érdemes tudni

2024. november 18-án új rendelet lép hatályba a harmadik kerület közterületein a járművel történő várakozás rendjéről. Azaz díjemelés lesz, bár ez nem mindenkire vonatkozik.

Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

Orbán Viktor több jó hírrel is szolgált, arról is említést tett, a következő években mekkora összegig kúszhat fel a jelenlegi minimálbér.