Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

A tűzzel játszhat a Barcelona: ezt kérik Lionel Messitől

Lionel Messi nincs a legkényelmesebb helyzetben, és most olyasvalamire kérik, amire ezelőtt még nemigen volt példa.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi nincs a legkényelmesebb helyzetben, és most olyasvalamire kérik, amire ezelőtt még nemigen volt példa, legalábbis hosszabb távon, mert a vírus miatt korábban ideiglenesen már csökkentették a bérét.

Az argentin még az edzéseket sem látogatta, annyira komolyan gondolta a távozási szándékát. Ebből végül semmi nem valósult meg, mivel rosszul taktikáztak, és a szerződése alapján csak 700 millió euró fejében távozhatott volna. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezt az összeget azonban még érte sem fizetik ki a klubok, különösen ebben a gazdasági válságban. Messi végül maradt, de lehetséges, hogy 1 év múlva ilyenkor már Angliában fog futballozni a Manchester Cityben, akik ingyen szerezhetik meg. A szerződése 2021 nyarán veszíti érvényét.

Messi, aki az első idei barátságos meccsén nagyon ideges volt, még mindig a legjobban kereső játékosa a ligának, valamint a globális futballnak. Most azonban olyasvalamire készülhet az elnök, ami nem biztos, hogy tetszeni fog az argentin aranylabdásnak.

A Barcelona pénzügyi helyzete távolról sem olyan, mint az a vírus előtt volt. A katalán klubot különösen erősen sújtotta a válság, ami miatt folyamatosan csökkenteniük kell a költségeket, emiatt is küldenek el sztárokat a csapattól.

A Cuatro jelentése szerint az elnök, Josep Maria Bartomeu arra kéri Messit, hogy fogadjon el egy alacsonyabb fizetést. Mindketten tudják, hogy le kell ülniük tárgyalni egymással, és ez most nem a maradásról vagy a távozásról fog szólni. A gazdasági kérdések váltak a legfontosabbá.

A Barcelona kapitányának nem túl jó a kapcsolata az elnökkel, ami nehezíti a tárgyalásokat. Messinek azonban vezető szerepet kell vállalnia a fizetések csökkentésében, amivel példát mutathat a társai előtt, akikkel szintén megállapodást kellene kötni erről.

A Barcelona nemrég 98 millió eurós veszteséggel zárta a szezont, ami hatalmas kiesés. Arthur Melo 72 millió eurós átigazolása némileg javított a helyzeten. A csapatnak tovább kell csökkentenie a bérköltségeket, és ez azzal kezdődik, hogy kisebb fizetéseket adnak a játékosoknak.

Ez lesz az első személyes találkozó Messi és az elnök között, mióta az argentin megerősítette a maradását. Közben az is kiderült, hogy Leo mögött Busquets, Piqué és Roberto lesznek a kapitányok, ha a világsztár nincs a pályán. Busquets sorozatban már harmadik alkalommal lesz másodkapitány.

Gonzalez keményen visszaszólt Neymarnak az állítólagos rasszista vádak után

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.