Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Messit már az első barátságos meccsen rendesen felhúzták, keményen odaszólt

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi nem volt a legjobb hangulatban a barátságos mérkőzésen, és keményebb rúgásokat is kapott. Szerencsére nem sérült le, de nem hagyat szó nélkül a dolgot. Káromkodva vonta kérdőre az elllenfelét.

Lionel Messi nem volt a legjobb hangulatban a barátságos mérkőzésen, és keményebb rúgásokat is kapott. Szerencsére nem sérült le, de nem hagyat szó nélkül a dolgot. Káromkodva vonta kérdőre az ellenfelét.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Az RT is beszámolt Messi első mérkőzéséről, amit azután játszott, hogy visszatért a csapatához, amit nemrég még el akart hagyni. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi zajlik a fejében, azt csak kevesen tudhatják.

Mindenesetre valószínűleg nem élete legszebb időszakát éli, és ennek még lehetnek előjelei, vagy utózöngéi. Nagy kérdés, hogy meddig marad a Barcelonánál, mert lehetséges, hogy csak jövő nyárig, amikor lejár a szerződése.

Ronald Koeman még mindig nem kapta meg a szükséges igazolásokat Messi mellé, és közben egy új játékrendszert próbál ki a csapattal, ami igen más, mint amihez eddig hozzászokhattak a játékosok. Ez talán még fordulópont is lehet, Messi számára is.

A Barcelona egyelőre csak barátságos mérkőzést játszott a Gimnastic ellen, akiket 3-1-re győztek le, Mindenki egy félidőt kapott, és Messire ezúttal is külön embert állítottak. Javier Ribelles volt a “szerencsés”, és többször oda is rúgott az aranylabdás legendának.

„Mit csinálsz, idióta? Nem akarsz leállni a rugdosásommal, se**fej?” – kérdezte ingerületen a rekorder, akiben nem kicsit mehetett fel a pumpa, ráadásul egy barátságos mérkőzésről volt szó, ahol nem illik túl keményen játszani.

Ribelles azonban nem tudott mit tenni, ezt az utasítást kapta, Messit kellett fognia, és gondoskodnia arról, hogy ne forduljon le róla. „Világos volt, hogy Messi nem fordulhat le, mert ha megteszi, és szembenéz veled, az nagyon nehéz.” – mondta a játékos, hogy ilyenkor csak annyit tehet, hogy valahogy megállítja őt, a lábával, a kezével, a mellkasával, bárhogyan…

Amikor Messi panaszkodott neki, csak ennyit felelt rá: „Az a tény, hogy te vagy a legjobb, azt jelenti, hogy meg kell rúgnom téged. Nem engedhetem meg neked, hogy lefordulj, mert akkor le fogsz győzni.”

„A játék végén odamentem hozzá, hogy elkérjem a mezét, de arra gondoltam, hogy dühös lesz rám. Végül Griezmann adta át a mezét, nagyon kedves volt velem. Örökre meg fogom tartani.”

A Real Madrid sztárhátvédje mehetne, de túl magas a bérigénye