Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Gonzalez keményen visszaszólt Neymarnak az állítólagos rasszista vádak után

Fotó: Twenty20
not image

A T-800-as

2020. szeptember 14. - 18:48

Alvaro Gonzalez sem hagyta szó nélkül a dolgot, miután állítólag rasszista módon szólhatott oda Neymarnak, akit végül kiállítottak a vasárnapi rangadón.

Alvaro Gonzalez sem hagyta szó nélkül a dolgot, miután állítólag rasszista módon szólhatott oda Neymarnak, akit végül kiállítottak a vasárnapi rangadón.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Korábban már beszámolhattunk arról, hogy mik történtek a PSG-Marseille szuper-rangadón, amit a vendégek nyertek meg. 1 gól volt a különbség, de ez elegendő volt ahhoz, hogy a címvédő sztárcsapat ismét nullázzon.

Sokkal nagyobb baj, hogy több játékosukat is elvesztették, mivel például Neymar is piros lapot kapott a 90. percben kitört balhé részeként. A brazil nem akart botrányt, de azt sem bírta tétlenül nézni, ahogy Alvaro Gonzalez meglöki őt hátulról, amikor a társaihoz futott egy konfliktus miatt.

Gonzalez a minimális tarkón csapás után padlót fogott, mintha csak hatalmas erővel ütötte volna meg a brazil, aki ezt követően kérdőre vonta. Alvaro is dühös lett, és állítólag rasszista kijelentést tehetett. Az edzője nehezen tudja ezt elképzelni, mivel a játékosa tapasztalt, és a futballban nincs helye rasszizmusnak.

Neymar csak azt bánja, hogy nem vágta arcon a társát, aki szintén a Twitteren reagált a helyzetre, és ezzel együtt a vádakra, is, amiről a goal.com is beszámolt. „Nincs helye rasszizmusnak. Egy tiszta karrier van mögöttem, sok csapattársammal és barátommal beszélek nap mint nap. Néha meg kell tanulnod veszíteni és elfogadni ezt a pályán.” – szúrt oda Neymarnak a Marseille játékosa.

„Hihetetlen három pont ez ma.” – tette hozzá Gonzalez, éltetvén a csapatát, és köszönetet mondott azért, hogy ennek a családnak lehet a tagja. A csapat edzője, Andre Villas-Boas a Telefoot kérdésére is elmondta, mit gondolt erről, valamint Anged Di Maria állítólag köpéséről.

„Nem tudom. Remélem, hogy nem így van, mert nincs helye rasszizmusnak a futballban. Komoly hibáról lenne szó, ha ez megtörtént, de nem gondolom, hogy így lenne. Előtte volt egy szituációnk Di Maria köpésével. Ezeket a dolgokat el kell kerülni a futball világában. Remélem, hogy ez nem lesz rossz pillanat a történelmi teljesítményben.”

„Ez egy nagyszerű győzelem. Apránként léptünk előre, kicsit jobban is irányítottunk. Védekezésben fegyelmezettek voltunk. 2-0-ra kellett volna nyernünk, de nem tudom, miért nem adta meg a játékvezető a második gólt.”

„Csúnya”, de okos taktikára készülhet a Manchester United és a Liverpool

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.