Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,28 Ft
Euró
386,10 Ft
Font
450,16 Ft
Bitcoin
65,489 $

500 ezer darab Kínából érkező hamis, veszélyes maszkot foglaltak le

Az amerikai hatóságok még időben foglalták le a hatalmas mennyiséget, amik nem feleltek meg az előírásoknak, így újabb fertőzéseket okozhattak volna.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az amerikai hatóságok még időben foglalták le a hatalmas mennyiséget, amik nem feleltek meg az előírásoknak, így újabb fertőzéseket okozhattak volna.

Hatalmas iparaggá nőtte ki magát a maszkok gyártása, szerte a világon. Vannak, akik illegális, hamis maszkokat gyártanak, amik nem felelnek meg az előírásoknak. Ezzel a kereskedéssel pedig sok ember életét veszélyeztetik. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az emberek többsége nem tudja eldönteni, hogy az adott maszk illegális, vagy hamis. Az aljazeera.com jelentése szerint az amerikai hatóságok 500 000 ilyen hamis N95-ös maszkot foglaltak le, még mielőtt azok a kereskedelembe kerültek volna.

A szövetségi hivatal szerint a maszkok Kínából érkeztek, és azokat szeptember 10-én foglalták el az O’Hare nemzetközi repülőtéren. A közlemény szerint a maszkok egy New Jersey-ben található céghez vándoroltak volna.

A maszkokat a COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására használják, de ezek nem feleltek meg a CDC által közzétett biztonsági előírásoknak, amik így veszélyeztetik a lakosságot, minden egészségét és jólétét.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.