Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

További Hírek

A Koszovó és Észak-Macedónia határán fekvő Sar-hegység Nemzeti Parkban a beszámoló szerint számos fát kivágtak, hogy a helyükre többemeletes villákat építsenek azok számára, akik üdülni szeretnének.

Tolna megyében lettek figyelmesek a rendőrök egy tuning Ladára, amiről fotókat is közöltek, miután illegálisnak minősítették az autót.

A brit miniszterelnök azonban továbbra sem akar lemondani, sokan felháborodtak amiatt, amit tett.

Ukrajna külügyminisztériuma az ENSZ-hez fordult, hogy segítse elő az ukrán gyermekek hazatérését, akiket az orosz erők „illegálisan toloncoltak ki”.

Illegális szeszfőzdére bukkantak a pénzügyőrök, amely alapján a várható jövedéki bírság összege közel 3,5 millió forint lesz.

Egy bűnbanda tagjai 750 ezer euró értékben akartak hamis cigarettát gyártani egy Hunyad megyei pincében, majd egy ismert márka neve alatt szerették volna értékesíteni.

Egyre több az illegális lerakó, viszont még mindig nincs államilag szervezett újrahasznosítási program.

A NAV egy budapesti ellenőrzés során talált rá a hatalmas mennyiségű hamis parfümre, de még más dolgok is voltak a csomagban.

Újabb embercsempészt fogtak a magyar hatóságok, ezúttal a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei voltak azok, akik intézkedtek.

A rendőrség július 30-án éjjel Óbudán és Angyalföldön közlekedő autósokat ellenőriztek, miközben két embert fogtak el ittas vezetés miatt.