Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Csúcsrangadó vár Szoboszlaira vasárnap, élőben adja a tévé

Élőben közvetíti a televízió a Liverpool és a Chelsea csúcsrangadóját az angol bajnokságból, amit érdemes lesz figyelemmel követni.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkõzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szombati játéknap egyik legnagyobb meglepetését az Arsenal okozta a vereségével. Kerkezék legyőzték a londoni sztárcsapatot, ami lehetséges, sokba fog kerülni számukra az idény végén a többi riválissal szemben.

Ezzel nem kis ziccert kapott a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea, amit az Aston Villa már ki is használt, az Arsenalhoz hasonlóan 17 pontot számolnak. Ha Chelsea is hozná a meccsét, szintén 17 ponttal várhatnák a következő fordulót. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a Liverpool otthonába látogatnak, akik 18 ponttal vezetik a bajnokságot. Egyértelműen Szoboszlai csapata az esélyes, de az idei Chelsea bárki számára komoly gondokat okozhat és hosszú idő után harcban lehetnek a Premier League-ért.

A mérkőzést élőben adja a tévé, a Spíler 1 TV fogja közvetíteni a rangadót 17 óra 25 perctől. A stúdiós beszélgetés pedig már 17 órakor kezdetét veszi, elemezvén a két csapat kezdőcsapatát, és minden bizonnyal Szoboszlai most is kezdeni fog.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.