Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

5-0-ra kaptak ki Dzsudzsákék a Pakstól Debrecenben

Továbbra is érthetetlen, ami Debrecenben történik, és ha ez így megy tovább, lehetséges, hogy újabb edzőváltásra kerülhet sor.

...svg content...Fotó: Batik Bence (k), a DVSC és Tóth Barna, a Paks játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. október 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A mérkőzést megelőzően szorosabb mérkőzésre számítottunk, de ebből semmi nem valósult meg. Az eredmény alapján osztálykülönbség volt a DVSC és a Paks között, miután a vendégek szó szerint kiütötték a szebb napokat látott klubot.

Még 10 perc sem telt el, amikor a 9. percben Vécsei megszerezte a vezetést, ami után hosszabb gólcsend következett. A 32. percben ismét a Paks villant, ezúttal Tóth talált be, mellyel rögtön megduplázta a Paks az előnyét. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

Az igazi mélyütést pár perccel az első félidő rendes játékidejének vége előtt vitte be Bognár György csapata. Mezei módosította 3-0-ra az állást, és még ezzel sem érték be, mivel Papp szintén feliratkozott a góllövők listájára a 65. percben.

10 perccel később Kocsis mehetett a zuhanyozni a piros lapja miatt, Ötvös pedig nem hibázott a büntetőnél, így 5-0 lett a vége. A Debrecen összesen kilencszer próbálkozott, amiből három kísérlet tartott kapura. A Paksnál ugyanez a statisztika huszonhat és tizennégy volt.

A debreceni szurkolók rendkívül csalódottak és többen már most azzal számolnak, hogy az NB2-ben folytathatják, ami a lehető legrosszabb forgatókönyv lenne. Ezzel a vereséggel a 11. helyen áll a DVSC 9 mérkőzés után 7 ponttal, amivel csak a Kecskemétet előzik meg, míg a Paks ugyan 1 ponttal átvette a vezetést a Ferencváros előtt, két meccsel többet játszottak.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.