Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

Három sztár érkezhet a Manchester Unitedhez: ők lehetnek azok

A United nem elégszik meg a holland igazolásával, újabb játékosokat akar szerződtetni, és nem kizárt, hogy két szélsőt is szerződtet, ami nem biztos, hogy pazarlás lenne. Csatár érkezése azonban nem várható, egy védő viszont igen,

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A United nem elégszik meg a holland igazolásával, újabb játékosokat akar szerződtetni, és nem kizárt, hogy két szélsőt is leigazol, ami nem biztos, hogy pazarlás lenne. Csatár érkezése azonban nem várható, egy védő viszont igen,

A Manchester Unitedet nem küldte padlóra a koronavírus, hatalmas anyagi háttérrel rendelkeznek, de soha nem voltak túl aktívak az átigazolási piacon, amiért rengeteg kritikát kaptak. Jelenleg nem lehet azt mondani, hogy a játékosok egymást váltanák az orvosi szobában a vizsgálatok előtt. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Ugyanakkor ahogyan nemrég Ole Gunnar Solskjær is nyilatkozott, lehetnek még érkezők. Jadon Sancho egyre távolabb kerül attól, hogy elhagyja a Dortmundot, mivel a britek vele és az ügynökével sem tudtak megállapodni az összegben.

Mint arról a liner.hu is beszámolt, Gareth Bale „aprópénzért” kerülhet az Old Traffordra, mert a Real Madrid már nagyon meg akar válni tőle. A walesi világsztár hatalmas erősítést jelentene, de nem ő az egyetlen „B” opció Sancho helyett.

Ivan Perisic régi célpont, még Jose Mourinho is akarta az Inter Milan 31 éves szélsőjét. A transzfer azonban soha nem jött létre. A Daily Mail Telegraph a cikkében arról ír, hogy a horvát potenciális érkező lehet, aki szintén egy igen nagy erősítésnek bizonyulhatna, bár még nem játszott Angliában, ahol teljesen más a játék.

Mint arról a football365.com is beszámolt, abban az időben a horvát boldogtalan volt, amiért a United nem tudta megszerezni őt. A 2018 októberi jelentések azt állították, hogy az Inter készen állt arra, hogy 2017-ben 48 millió fontért eladja a játékosát, de a Man Utd ügyvezető elnöke, Ed Woodwad és a klub vezetősége nem volt hajlandó kifizetni ezt az összeget.

A United továbbra sem mondott le arról, hogy megszerezze Sancho-t, aki több mint 10 évvel fiatalabb, és már most hatalmas dolgokra képes. A középpálya mellett a hátvédsort is erősíteni szeretnék a „vörös ördögök.”

Spanyolországból érkező hírek szerint Sergio Reguilon, a Real Madrid 23 éves bal hátvédje érkezhet a Manchester Unitedhez, aki a legutóbbi szezont kölcsönben töltötte a Sevillánál. A spanyol egyike lehet annak az 5 játékosnak, akiket a Unitednek le kellene szerződtetnie ahhoz,hogy megnyerhessék a PL-t.

A Real Madrid nyitott rá, hogy elengedje a saját nevelését, mert nem tudnak neki helyet biztostani a Zidane vezette első csapatnál. A MARCA egy 25 millió eurós vételárról ír, ami ideális összeg lenne a hátvédért. A tárgyalások előrehaladottak, és nagyon komoly az érdeklődés a britek részéről. Mások is érdekeltek lennének Angliából az üzletet illetően, de a Real Madrid és a védő az Old Traffordot látja a tökéletes állomásnak.

Ebben a nagyon más rendszerben játszhat Messi Koeman irányítása alatt a Barcelonánál