Dollár
423,92 Ft
Euró
412,75 Ft
Font
461,42 Ft
Bitcoin
19,511 $

Nincs ok a “pánikra” a Manchester Unitednél, el is mondták, miért

not image

A T-800-as

2020. szeptember 13. - 16:51

A Manchester United rajongóinak nem kell túlságosan aggódniuk, még akkor sem, ha az októberi zárás előtt nem szereznek több játékost.

A Manchester United rajongóinak nem kell túlságosan aggódniuk, még akkor sem, ha az októberi zárás előtt nem szereznek több játékost.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A Chelsea meglepően aktív az átigazolási piacon, ami többek között Jürgen Kloppnak is szemet szűrt, és kissé pikírten reagált a londoniak hatalmas pénzköltésére, annak ellenére, hogy egy komoly gazdasági válságot élünk a koronavírus miatt.

A Liverpoolhoz hasonlóan a Manchester United sem erőltette meg magát különösebben. Donny van de Beek azonban nagyon nagy fogás lehet, és potom összegért cserébe. Ole Gunnar Solskjaer, a United edzője még szeretne embereket, és a pletykák szerint mindhárom fontos posztra.

Az azonban a jelenlegi képet tekintve nem reális, hogy sikerülni fog a terve, bár még mindig van hátra pár hét, kevesebb mint egy hónap. Jadon Sancho nagy célpontja a „vörös ördögöknek”, és ha még a fiatal britet is a soraikban tudhatnák, valós esélyük lehetne arra, hogy megszorongassák a bajnok Liverpoolt és a Manchester Cityt.

Mint arról a goal.com is bemázolt, Solskjaer higgadtan kezeli a kérdést, és nyitott arra, hogy új játékosokat szerződtessen, így nincs arról szó, hogy meghátráltak volna, és a rajongóknak pánikba kellene esniük.

„Furcsa időszak, és furcsa világ volt ez. Pénzügyileg biztos vagyok benne, hogy számos klubot érte negatívan mindez. Úgy néz ki, hogy ebben a periódusban nem történt sok minden. Mindig arra törekszünk, hogy javítsunk a kereten, új játékosokat fedezzünk fel, és ha valami úgy alakul, hogy belefér, akkor természetesen megpróbálunk üzletet kötni.” – mondta a MUTV-nek a norvég.

„Ugyanakkor azt sem tudhatjuk, hogy mindez milyen hatással van a piacokra és más klubokra.” – tette hozzá az edző, aki szerint a 23 éves új játékosuk sokat dobhat a csapat minőségén, ami már pár edzést követően is látszik.

„Tanulni akar, és az első néhány jel pozitív. Nem mintha kételkedtem volna ebben, mert néhány éve már figyelem őt. Tehetséges fiatal volt, és most úgy éreztük, készen áll arra, hogy itt legyen. Úgy érezte, hogy ez a legjobb hely, ahová eljöhet, így számunkra ez egy jó igazolás.”

Úgy tűnik, a Chelsea sztárja is a Juventus játékosa lehet