Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,95 Ft
Euró
399,44 Ft
Font
476,70 Ft
Bitcoin
62,320 $

Szoboszlai Dominik McDonald’s-mintás zoknija mindent visz

Többen kiszúrták a zoknit Szoboszlai Dominiken, akinek volt egy látványos megállapodása a McDonald’s gyorséttermi lánccal az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a magyar válogatott edzésén a telki edzõközpontban 2024. szeptember 4-én. A nemzeti csapat a labdarúgó Nemzetek Ligájában Németország ellen szeptember 7-én Düsseldorfban lép pályára, három nappal késõbb Bosznia-Hercegovina legjobbjai ellen játszik a Puskás Arénában. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik toronymagasan a legjobb és legismertebb magyar futballista jelenleg, és ez egy ideig így is maradhat. Mivel még mindig nagyon fiatal, rengeteget fog fejlődni, és a Liverpool a lehető legjobb hely számára ehhez.

Jól alakul a sorsa, alapember, Slot nagyon bízik benne, jól járt az edzőváltással, míg egyes csapattársai kevésbé. A legfontosabb, hogy Szoboszlai nagyot megy, a Bajnokok Ligájában is teljesít, amivel még inkább felhívja magára a figyelmet. Soron kívül Földön kívüli élet keresésére indul a NASA hamarosan

Most épp a sportos, trendi szettjével tette meg ugyanezt, rajta a McDonald’s-zoknijával. Többen kiszúrták a szett legmenőbb darabját, és valóban jól áll neki, ami arra is utalhat, hogy lehetnek még közös reklámjaik, talán nem kell ahhoz a 2026-os világbajnokságig várnunk.