Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,067 $

Az év egyik legnagyobb gólját kapta a Manchester City, Haalandék csak nézték (videó)

Érdemes megnézni azt a bizonyos passzt, amiből váratlanul vezetéshez jutott a Fulham a Manchester City otthonában.

...svg content...Fotó: Josep Guardiola, a Manchester City vezetõedzõje az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokág Manchester City-Ipswich Town mérkõzésén a manchesteri Eithad Stadionban 2024. augusztus 24-én. MTI/EPA/Gary Oakley
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool, az Arsenal és a Manchester City is pályára lépett szombaton az angol bajnokságban. Szoboszlai Dominik ezúttal csereként ugrott be a győztes meccsen a Crystal Palace otthonában, akik megnehezítették Slot csapatának dolgát.

Az Arsenal sem tétlenkedett, és ugyan hátrányba kerültek, hozták a kötelezőt. Továbbra is jó formában vannak, sorozatban ez lehet a harmadik olyan szezonjuk, amikor egészen közel kerülhetnek a bajnoki címhez. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

A Manchester Citynél viszont akadozik a gépezet, hiába övék a legerősebb keret. A védelemmel is gondok vannak, és ha Haaland nem lő gólt, néha megáll a tudomány a pályán. Ezúttal nem talált be a klasszis támadó, de Kovacic kétszer is, míg Doku egyszer.

Ez pedig elegendő volt a Fulham ellen, akik szenzációs módon szereztek vezetést, érdemes megnézni a passzt, ami minden túlzás nélkül világklasszis volt. A vendégek előtt több lehetőség is adott, viszont a meccs legnagyobb ziccerét is sikerült kihagyniuk.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.

Sztárban Sztár All Stars: videón Tóth Gabi döbbent reakciója a továbbjutásakor

Tóth Gabi szabályosan ledöbbent, láthatóan nem számított arra, hogy továbbjut, sokan arra számítottak, hogy ő és Oláh Ibolya fognak kiesni, végül fordult a kocka, és mindketten bekerültek a következő körbe.