Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,357 $

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.

...svg content...Fotó: Gabriel Magalhaes, az Arsenal játékosa (k) gólt lõ az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Arsenal mérkõzésen Manchesterben 2024. szeptember 22-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool lépett először pályára az angol bajnokság szombati játéknapján. Végül a sztárcsapat 1-0-ra nyert egy nehéz mérkőzésen, melyen Szoboszlai a második félidő legelején állt be.

Az Arsenal és a Manchester City egyszerre lendült akcióba délután, mindkét bajnokaspiráns odahaza fogadhatta ellenfelét. A londoniak a Southamptont látta vendégül, akik váratlanul vezetéshez jutottak az 55. percben. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Erre válaszolt 3 perccel később Havertz, majd a 69. percben már vezettek Martinelli góljával. Mindkét gólnál Saka volt az előkészítő, aki kulcsszerepet töltött be abban, hogy az Arsenal fordítson, és otthont tartsa a 3 pontot. Egyértelműen a meccs embere volt, a 88. percben a gólszerzők közé is feliratkozott, teljesen megérdemelten.

A Manchester City a Fulham ellen izzadt meg, a 26. percben a Manchester United korábbi játékosa, Pereira köszönt be, de náluk sem tartott sokáig az öröm, ugyanis Kovacic gyorsan egyenlített, majd a második félidő legelején duplázott Silva passzából.

A 82. percben úgy tűnt, minden eldőlt Doku gólja miatt, majd Muniz 6 perccel ezután izgalmassá tette a hajrát. Továbbra sem olyan meggyőző a City játéka, mint azt várnák a kerettől, most azonban övék lett a 3 pont. A Liverpool 18 ponttal vezeti a bajnokságot a két 17 pontos rivális előtt, akiket a Chelsea és az Aston Villa követ 13 egységgel, egy meccsel kevesebbet játszva.

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.