Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,374 $

Szoboszlai Dominik ezúttal nem kezd a Liverpoolban

Ennek valószínűleg taktikai okai vannak, hiszen egy papíron gyenge ellenféllel játszik a Liverpool az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j2) gólt lõ a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának elsõ fordulójában játszott AC Milan-Liverpool mérkõzésen a milánói San Siro Stadionban 2024. szeptember 17-én. A Liverpool 3-1-re gyõzött. MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, az eddig nyeretlen Crystal Palace lesz a Liverpool ellenfele szombat kora délután. Slot csapata viszont vezeti a bajnokságot, amihez Szoboszlai is erőteljesen hozzájárult.

A Bajnokok Ligájában is alapember a magyar válogatott középpályása, aki újabb pihenőt kapott az angol kupa után. Emiatt Szoboszlai a kispadon foglal helyet, többek között Diazzal Nunezzel és Gomezzel, addig a kezdőben láthatjuk Gakpót és Jotát is. Soron kívül Történelmi rekord: 110 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát az MNB

Salahra pedig amiatt van szükség, mert valakinek gólt is kell lőnie, rajta rengeteg múlik, így nem fér igazán bele a pihentetése. Szoboszlai várhatóan a második félidő első felében ugorhat be, és minden bizonnyal csereként is nagy hatással lesz a játékra.

Az M1 megerősítette, be fognak számolni Magyar Péter közmédiás demonstrációjáról

Ezzel együtt továbbra is várják az ellenzéki pártok képviselőit, így Magyar Pétert is.