Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Élőben adja a tv Szoboszlaiék nagy riválisának szombati meccsét

Az Arsenal is pályára lép, akik egy kisebb kisiklást követően visszatértek a győzelem útjára, és magabiztosan szerepelnek.

...svg content...Fotó: Erling Haaland, a Manchester City játékosa (b) gólt lõ az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Arsenal mérkõzésen Manchesterben 2024. szeptember 22-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool már kora délután pályára lép az angol bajnokságban, ami egy sima meccsnek ígérkezik. Az Arsenal sem áll túlzottan nagy kihívások előtt, ráadásul odahaza fognak játszani a Southampton ellen.

Arteta elégedett lehet, 2-0-ra verték a PSG-t a Bajnokok Ligájában, előtte pedig 4-2-vel küldték haza a Leicester City-t. Csak a hosszabbításban tudták legyőzni a vendégeket, ugyanakkor a 3 pont, az 3 pont. Az angol Ligakupában is otthon játszhattak, aminek 5-1-es siker lett a vége Boltonnal szemben. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

A meccset a Match 4 közvetíti 15 óra 45 perctől, röviddel azután, hogy véget ér Szoboszlaiék mérkőzése. Érdemes lesz követni az eseményeket, mert ebben a fordulóban is lehetnek váratlan eredmények.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.