Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
398,47 Ft
Font
477,89 Ft
Bitcoin
62,662 $

Cristiano Ronaldo és Gareth Bale 2013-ban majdnem a Manchester Unitedhez igazolt

Állítólag már megvolt a megállapodás, a két legendás játékos együtt lépett volna pályára.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Fehim Demir
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo és Gareth Bale 2013-ban megegyezett a Manchester Unitedhez való átigazolásról, ám ez végül meghiúsult. Erről a United korábbi csapatkapitánya, Patrice Evra mesélt, aki azt állítja, hogy ha másképp alakulnak a dolgok, akkor Sir Alex Ferguson idején együtt láthattuk volna a pályán Ronaldót és Bale-t.

Evra, aki három és fél évig dolgozott együtt Ronaldóval a szupersztár első manchesteri időszakában, most felidézte az ikonikus egykori főnökkel folytatott beszélgetését, állítva, hogy mindkét játékossal megegyeztek az átigazolásról. Akkoriban Ronaldo a Real Madridnál, Bale pedig a Tottenhamnél volt. Soron kívül Helyszíni fotókon egy egytonnás világháborús bomba, amit Ferencvárosban találtak

Evra a Chelsea korábbi középpályásával, John Obi Mikellel beszélgetve a népszerű The Obi One Podcast egyik részében részletezte a Fergusonnal folytatott találkozóját, mely a 2013-as visszavonulása előtt történt:

„Az egyik legszomorúbb nap volt, nem sírtam, de sokkolt a dolog. Azért, mert két héttel előtte behívott az irodájába [és azt mondta]: »Patrice, Cristiano Ronaldo, 99 százalékban beleegyezett, hogy visszatérjen, és Gareth Bale [is]«. Szüksége volt 200 millió fontra, és a klub nem volt hajlandó ezt megadni neki.”

Az egykori játékos a podcastban azt is nehezményezte, hogy ennek ellenére a klub „most elköltött egymilliárdot akármire”, de akkoriban sajnáltak 200 millió fontot a világ legjobb játékosaiért.