Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

Kiütötték a Manchester Unitedet, hétfőn már új edző irányíthat?

Valós az esélye annak, hogy a Manchester United vezetőségénél betelt a pohár, és kirúgják Ten Hagot, amit sokak szerint már legalább 1 éve meg kellett volna tenniük.

...svg content...Fotó: Erik ten Hag, a Manchester United vezetõedzõje az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság elsõ fordulójában játszott Manchester United-Fulham mérkõzés elõtt a manchesteri Old Traffordban 2024. augusztus 16-án. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Óriási zuhanórepülésben van a Manchester United Ten Hag vezetésével, aki minden korábbi edzőnél több esélyt kapott. Rengeteg pénzt költött el igazolásokra, de hiába, semmit nem javult a csapat játéka, gyakorlatilag még rosszabbak lettek.

Csak úgy halmozza a vereségeket, a döntetleneket a holland szakember, aki érthetetlen módon nemcsak megtarthatta az állását, még új szerződést is kapott a nyári időszakban. Rengeteg szurkoló fogta a fejét, és tudták jól, hogy ennek nem lesz jó vége. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Őket bizonyítja az is, hogy Sir Alex Ferguson egykori csapata szégyenszemre hat mérkőzés alatt mindössze 7 pontot gyűjtött, és a 12. helyen állnak. 4 pontra vannak a kiesést érő 18. helytől, ami ugyancsak beszédes.

Legutóbb a Tottenham ütötte őket ki az Old Traffordon 3-0-ra, és noha Fernandes már a 42. percben kiállíttatta magát egy csúnya talpalás miatt, a Spurs legalább három-négy góllal vezethetett volna a piros lapot megelőzően. A vezetést a 3. percben szerezték meg egy kapitális védekezési hiba végén, amit újabbak követtek.

A második félidő legeleje ugyanúgy kezdődött, mint az első, majd a 3-0-s végeredményt a 77. percben állították be. A Tottenham ezzel a győzelemmel is csak a 8. helyen áll 10 ponttal, bár csak 5 ponttal számolnak kevesebbet, mint a listavezető Liverpool.