Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,611 $

Videón Szoboszlai Dominik óriási gólhelyzete a Liverpool meccséről

A kapus élete egyik legnagyobb védését mutatta be Szoboszlai Dominik ellen, aki maga sem akarta elhinni, hogy nem a hálóban kötött ki a labda.

...svg content...Fotó: Trent Alexander-Arnold (k) és Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosai (j), illetve Rayan Ait-Nouri, a Wolverhampton Wanderers játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Wolverhampton Wanderers-Liverpool mérkõzésén a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2024. szeptember 28-án. MTI/AP/Rui Vieira
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Érdekesen alakulnak az események az angol bajnokságban, és úgy tűnik, egy újabb rendkívül szoros, drámai szezon várhat ránk. Egyelőre többszereplős a verseny, és lehetséges, a Chelsea, valamint az Aston Villa s beszáll a játékba.

Az Arsenal, a Manchester City és a Liverpool ezzel két új riválist kaphat, míg a Manchester United várhatóan addig nem fog tudni mit tenni, amíg Ten Hag az edző. Ha a Vörös Ördögök vasárnap sem nyernek, igen komoly esély nyílhat arra, hogy a hétfői edzést már ne a holland szakember tartsa meg Carringtonban. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

A City rögtön tett egy nagy szívességet a riválisoknak a váratlan újabb pontvesztésével, ezúttal a Newcastle otthonában. Az Arsenal is majdnem megtette ugyanezt, de egy drámai végjáték részeként végül övék lett a 3 pont a Leicester City ellen.

Szoboszlai Dominik csapata szintén nyert, és a magyar középpályás ezúttal is a kezdőben kapott helyet. Sőt, rendkívül közel járt a gólhoz, óriásit kellett védenie a Wolves kapusának, még mindig hihetetlen, hogy hárítani tudta a magyar válogatott csapatkapitányának lövését. A mérkőzés összefoglaló videóját alább nézhetitek meg, benne minden fontos jelenettel.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.