Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,562 $

Újabb érdekes dolgok derültek ki Cristiano Ronaldo kapcsán

A Manchester United egykori menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer őszintén beszélt a klub közelmúltbeli nehézségeiről.

...svg content...Fotó: Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya ünnepel gólja után a Portugália - Írország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Aveiróban 2024. június 11-én. A portugál válogatott 3-0-ra győzött. Ronaldo két góllal járult hozzá a győzelemhez. MTI/EPA-LUSA/José Coelho
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Solskjaer részletesen elemezte Cristiano Ronaldo 2021-es visszatérésének körülményeit és következményeit, majd a norvég szakember beismerte, hogy a klub azon döntése, hogy újra leigazolja a portugál sztárt, végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

„Cristiano Ronaldo az elmúlt 15 év egyik legjobb játékosa. Játszottam vele, története van a klubbal”, magyarázta Solskjaer. „Nem engedhettük, hogy a Manchester Cityhez kerüljön, mert valószínűleg több gólt lőtt volna, mint amennyit Erling Haaland szerez most.” Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A korábbi edző ugyanakkor úgy véli, Ronaldo érkezése felborította az öltöző egyensúlyát. „Azt hiszem, ez talán hatással volt az egész öltözőre, a csapaton belüli dinamikára. Lehet, hogy más játékosok kevésbé érezték magukat fontosnak, hiszen mégiscsak egy világsztár érkezett”, mondta.

Solskjaer elismerte, hogy bár Ronaldo jól teljesített – 24 gólt szerzett abban a szezonban – az ő menedzseri pályafutása tíz héttel később véget ért a klubnál. „Az utólagos bölcsesség csodálatos dolog, és utólag nézve, ez nem sült el jól”, vallotta be.

A norvég szakember azóta nem vállalt edzői munkát, de nem zárja ki a jövőbeli lehetőségeket sem, hiszen kifejezte érdeklődését a norvég válogatott irányítása iránt, sőt, azt is elárulta, hogy szívesen visszatérne a Manchester Unitedhez, ha lehetősége adódna rá.

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek

Újabb érdekes dolgok derültek ki Cristiano Ronaldo kapcsán

A Manchester United egykori menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer őszintén beszélt a klub közelmúltbeli nehézségeiről.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.