Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,854 $

Nagy bejelentést tett Kunhalmi Ágnes, de mi lesz az MSZP-vel?

Kunhalmi Ágnes az Egyenes Beszéd című műsorban jelentette be, hogy nem indul újra, és az MSZP szombaton alapszabály-módosításra készül.

...svg content...Fotó: Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke beszédet mond a DK-MSZP-Párbeszéd közös debreceni kampányrendezvényén 2024. április 18-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Az MSZP támogatottsága is bezuhant Magyar Péter színre lépésével, rengeteg szavazót vesztett a párt a Tisza Párt miatt, aminek vezetője nemrég közzétett egy listát, mely szerint kik nem léphetnek be a pártjukba. Ugyan a szebb napokat is MSZP folytatja a működését és a hétvégén fontos eseményt tartanak házon belül, sok mindenen kell elgondolkozniuk a jövőt illetően.

Ami biztos, hogy Kunhalmi Ágnes nem indul újra, erről az Egyenes Beszéd című műsorban beszélt az ATV vendégeként. „A párt hétvégén dönt arról, hogy társelnöki rendszerben folytatják-e a munkát, tisztújító kongresszusokat pedig októberben tartják majd, miután a kudarcos választási eredményt követően mindkét társelnök lemondott posztjáról.” – jegyezte meg az ATV a cikkében.

Kunhalmi kijelentette, sem egyedüliként, sem pedig társelnökként nem indul az MSZP vezető tisztségéért. Ettől függetlenül szerinte jó esélyekkel indulhatna, és nagyon sokan kapacitálják is, bár úgy tűnik, hiába.

Szombaton szavaz a párt az alapszabály-módosításról, arról, hogy maradjon-e a társelnöki vezetés. Kunhalmi egyenesen visszalépésnek tartaná, ha újra egy személyből állna a vezetés, így ezen is változtathatnak. Komjáthi Imre pedig ahhoz köti az indulását, hogy visszaáll-e az elnöki rendszer, amit Kunhalmi inkább nem akart kommentálni. „Ez az ő dolga, hadd ne kommentáljam.”

Jó híreket kaptak a gyermekes családok, jön az új támogatás

Október első napjától lép életbe egy új támogatási rendszer, ami sokat segíthet a gyermekes családoknak.

Fájdalmas meccs után tér vissza Szoboszlaiék riválisa az angol bajnokokságban

Az Arsenal egy már megnyertnek hitt meccset vesztett el a Manchester City ellen, így most még inkább nyerniük kell.

Máris nagy rangadóval indul a szombat délután az angol bajnokságban

Papíron mindenképpen egy rangadó vár ránk szombaton kora délután az angol bajnokságban, és nem biztos, hogy könnyű dolga lesz a Manchester Citynek.