Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,10 Ft
Euró
393,37 Ft
Font
469,13 Ft
Bitcoin
63,212 $

A 98. percig vezetett az Arsenal a Manchester City ellen

Hiába a csúcsforma, Haaland újabb gólja, ez sem volt elegendő az Arsenal ellen, akik egészen a 98. percig vezettek.

...svg content...Fotó: Erling Haaland, a Manchester City játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Tottenham Hotspur mérkőzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2023. december 3-án. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City abszolút favoritként várhatta az angol derbit, ami hosszú távon a bajnokság sorsáról is dönthet. A Liverpool a győzelme után hátradőlve várhatta a nagy meccset, amire mindenki kíváncsi lehetett.

A City úgy kezdte a mérkőzést, mint amire számítani lehetett, és Haaland már a 9. percben beköszönt, aki őrületes módon termeli a gólokat. Savinho adta a gólpasszt a klasszisnak, amire nem sokkal később válaszolt az Arsenal. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Calafiori köszönte a lehetőséget, aki Martinellivel játszott össze, amiből gól született. Még az első félidő hosszabbításában ismét eredményes tudott lenni az Arsenal, Magalhaes lőtt gólt Saka passzából, ami ugyancsak váratlan volt.

Annak ellenére, hogy a Manchester City Trossard korai kiállítása miatt egy teljes félidőt emberelőnyben játszhatott, nehezen tudtak mit kezdeni az ellenféllel. Amikor már úgy tűnt, hogy az Arsenal 3 ponttal hagyja el a City stadionját egy heroikus küzdelem végén, a 98. percben Stones egyenlített.

A Liverpool számára a lehető legjobb eredmény született, akik a 2. helyen állnak 12 ponttal a 13 pontos éllovas Manchester City mögött, majd jön a szintén 12 pontos Aston Villa, és a 11 egységgel szomorkodó Arsenal.

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.