Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,185 $

Videón Szoboszlaiék meggyőző győzelme Liverpoolból, Dominik még mindig ász a pakliban

Szoboszlai Dominik is hozzátette a magáét a Liverpool győzelméhez, akik ezzel nem hagytak kérdést az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (k) és illya Zabarnyi, a Bournemouth játékosa (b) az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool-Bournemouth mérkőzésen Liverpoolban 2024. szeptember 21-én. MTI/EPA/Tim Keeton
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Domiik legutóbb is kezdő volt, ezúttal a Kerkezzel felálló Bournemouth ellen, akik nem tudtak mit kezdeni a Liverpoollal, és végül sima vereséget szenvedtek az Anfield Roadon. Egy héttel ezelőtt sokk ült ki az emberek arcára a váratlan Nottingham elleni vereség miatt, amit továbbra sem értenek a szakértők.

Azért sem, mert pár nappal később az AC Milannal szemben magabiztosan győztek az angolok a Bajnokok Ligájában, ráadásul Olaszországban. Slot első veresége fájdalmas volt, amire azonban már két választ is adtak, Szoboszlai vezetésével. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Ugyan Dominik korán elhagyta a pályát, addigra már minden eldőlt, Slot pedig igyekszik pihentetni a kulcsjátékosait. Emiatt a magyar sztár nem játszhatta végig a meccset, egyszerűen nem volt erre szükség, és már a következő megmérettetésre készülhet.

Erre a linkre kattintva pedig a mérkőzés hivatalos összefoglaló videóját nézhetjük meg, benne a gólokkal. A csapat legközelebb a Ligakupában lép pályára szerdán a West Ham United ellen, akiket nagyon simán vert a Chelsea szombaton.

Nagy bejelentéssel kezdte a vasárnapot Karácsony Gergely Budapesten

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere fontos bejelentéssel kezdte a vasárnapot, miközben a Duna vízszintje lassan megindul lefelé.