Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Szoboszlai gólt lőtt a Milánnak, 9-2-re nyert a Bayern, Mbappé is beköszönt

Szoboszlai Dominik gyorsan megszerezte az első liverpooli Bajnokok Ligája gólját, ami 3 pontot ért Olaszországban, míg a Real Madrid megszenvedett a Stuttgart ellen, addig a Bayern München gálázott.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Christian Pulisic, az AC Milan játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott AC Milan-Liverpool mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2024. szeptember 17-én. MTI/AP/Antonio Calanni
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik az AC Milan elleni BL-meccsen is a kezdőben kapott helyet, amit kiváló játékkal hálált meg Slotnak, aki nem sokkal korábban azt mondta a sajtónak, több gólt vár a magyar válogatott csapatkapitányától.

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés az olaszok számára, miután Pulisic már a 3. percben eredményes volt Morata passzából. Az öröm 20 percit tartott, Konaté egyenlített. Sőt, Van Dijk a 41. percben megfordította a mérkőzést, Salahnak pedig volt egy felső kapufája. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A mindent eldöntő találatot Szoboszlai gyűjtötte be a 67. percben. Már a támadás is Dominktól indult, aki ezzel gyorsan betalált az 51. percben a megsérült Maignan helyére beállt Torrianinak. A Liverpool győzelme nem lehet felhőtlen, mert nem sokkal a mérkőzés előtt a csapat egyik szurkálóját halálos baleset érte Olaszországban. Ha a Milán nem is, a Juventus nyerni tudott, a PSV-t győzték le 3-1-re hazai pályán.

9-2-re nyert a Real Madrid

A legnagyobb különbségű győzelmet a Bayern München jegyezte, óriási kiütést kapott a Dinamo Zagrab, akik ugyan 2 perc leforgása alatt két gólt szereztek a második félidő legelején, míg így is 3-2 volt az állás Kane, Guerreiro és Olise góljával, akik a 20., a 34. és a 38. percben találtak be. Gnabry 16. percben szerzett gólját elvették a VAR-os elemzés végén, csakúgy mint Kane-ét a 60. percben, 2 perccel azután, hogy 4-2-re módosult az állás az angolnak köszönhetően.

9-2 lett a vége, Kane két büntetőt is rúgott, az egyiket a 73., a másikat a 78. percben. Kane mesternégyese egyúttal történelmi is a sorozatban, rajta kívül még Olise-nak volt két gólja, míg a 8. gólt Sané lőtte, addig a 9-et Groetzka.

A Real Madrid meccse már messze szorosabb volt a Stuttgarttal a Bernabeuban. Mbappé a második félidő legelején szerezte meg a vezetést, amire valamivel több mint 20 perccel később egyenlítettek a németek. A 83. percben jött a győztes gól Modric passzából, amit Rüdiger értékesített, a hosszabbításban pedig a 80. percben beállt Endrick volt eredményes, beállítva a 3-1-es végeredményt.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.