Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Szoboszlai kezd az AC Milan ellen a Bajnokok Ligájában a Liverpoolban

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a kedd esti, AC Milan elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre, amit sokan várnak, már csak Szoboszlai Dominik miatt is.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. január elsejei Liverpool - Newcastle United mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool egy nagyon furcsa mérkőzésen van túl, ugyanis egy kiesőjelöltnek tartott Nottingham Forest ellen szenvedtek vereséget az Anfield Roadon, amivel senki nem számolhatott. Ez volt Arne Slot első veresége, aki már csak az AC Milanra koncentrál, ugyanis az angolok visszatértek a legrangosabb kupába, és élőben közvetíti a televízió a mérkőzést.

Slot elismerően nyilatkozott Szoboszlairól a sajtótájékoztatón, de megjegyezte, több gólt vár tőle. Emiatt valószínűleg Dominik többet fog kísérletezni, mert az esetek többségében nagyon önzetlen, igyekszik kiszolgálni a csapattársait. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az AC Milan elleni idegenbeli mérkőzés tökéletes erőfelmérő lehet a Liverpool számára, és már a kezdőcsapatokat is ismerhetjük. Nem csalódhattunk, Szoboszlai Dominik ott van a kezdőcsapatban a Milan ellen, ami egy élvezetes meccsnek ígérkezik, akiknek legendás a közös múltjuk a sorozatban.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.