Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Kósa Lajos Magyar Péterről: mindenki látja, de kis idő múlva már sehol nem lesz

A Fidesz debreceni képviselője leszögezte, „nem Magyar Péterrel kelnek és fekszenek”.

...svg content...Fotó: MTI/Derencsényi István
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök újra sportol, heti 4-5 edzése van. „Végre újra elkezdhettem sportolni. Most, amikor időm engedni, csinálom” – nyilatkozta korábban. Mint kiderült, a kormányfő 16 és 24 kilós kettlebellgolyóval tréningezik, ám személyi edző nélkül, önmaga állította össze a gyakorlatsorozatokat, sporteszközeit pedig külföldi útjaira is magával viszi.

Nemrégiben pedig együtt gyúrt Arnold Schwarzeneggerrel a Flex GYM-ben, amelyről fotó is készült. „Az edzőpóló otthon maradt, de az edző nem kegyelmezett!” – írta posztjában Orbán Viktor a Facebook-oldalán. A Blikk azt írja, Kósa Lajos fideszes képviselő is kemény edzésbe kezdett, háziorvosa tanácsára rövid idő alatt 15 kilótól szabadult meg. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Jelenleg kocog, evezőpadot használ, de később tollaslabdázni és fallabdázni szeretne, valamint a jégkoronghoz és a focihoz is visszatérne. Egyúttal azt is elárulta, örömmel látta, hogy a miniszterelnök is elkezdett fogyókúrázni. Mint mondta, az életmódváltást nem hangolták össze Orbán Viktorral, az időzítés puszta véletlen.

Majd Kósa Lajos felidézte: „Igaz, egyszer régen beszéltük egymás között, hogy nem halhatunk meg addig, amíg nem mentünk fel gyalog a Mont Blanc tetejére, amihez nem lehetünk kövérek”. Továbbá elmondta azt is: szeretné tartani a mostani, 80 kilós versenysúlyát, a slim fit viszont kicsit csajos az ő ízlésének.

Elmondása szerint Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója is ledobott egy tízest, de nincs vállalati verseny, egymástól és Magyar Péter megjelenésétől teljesen függetlenül csinálják. „Nem Magyar Péterrel kelünk és fekszünk, ő olyan, mint egy tűzijáték, gyorsan felmegy, felrobban, mindenki látja de kis idő múlva már sehol nem lesz” – fogalmazott a fideszes képviselő.