Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Rangadót nyert az Arsenal, és már Szoboszlaiék előtt vannak

Az Arsenal is kihasználta a Liverpool váratlan vereségét, ráadásul egy nagy londoni derbit nyertek meg vasárnap.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nelson Ndongala
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik ismét kezdő volt a Liverpoolban, majd többen nekiestek, amiért nem állították ki a Nottingham Forest elleni mérkőzésen, akik váratlanul, több mint 50 év után elhozták a 3 pontot, amivel szabályosan sokkolták a szurkolókat.

A magyar válogatott csapatkapitány kapott pár kritikát is, de ehhez már hozzászokhatott, hiszen a Premier League-ben egy ilyen kaliberű játékostól mindig 110%-os teljesítményt várnak el. Továbbra is érthetetlen a vereségük, ami a Slot-éra első ilyen eredménye, addig a Manchester City hozta a kötelezőt Haaland duplájával. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az Arsenal vasárnap lépett pályára, a Tottenham vendégei voltak, és noha csak egy gól született, azt az „Ágyúsok” szerezték, így náluk landolt a kiemelten fontos 3 pont. Ennek még rendkívüli jelentősége lehet jövő májusban, a hajrában.

A mindent eldöntő találat Magalhaes nevéhez fűződik, a 64. percben, de mivel korábban volt egy döntetlenjük, csak 10 pontosak a 9 pontos Liverpool előtt, addig a City 100%-os 12 ponttal.