Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Egyszerre lép pályára Szoboszlai és a Manchester City szombaton az angol bajnokságban

Szoboszlai Dominik minden bizonnyal ezúttal is a Liverpool kezdőjében kap lehetőséget, miután kiváló teljesítményt nyújt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Bosznia-Hercegovina mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. szeptember 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan nem gondolták volna, de Jürgen Klopp távozásával pozitív irányban változott Szoboszlai Dominik helyzete. Arne Slot irányításával ugyanis még többet képes magából kihozni a klasszisunk, és jól látható a bizalom, ami kölcsönös, mivel a magyar válogatott csapatkapitánya mindezt kiváló teljesítménnyel hálálja meg.

Neki köszönhetően továbbra is 100%-os a Liverpool, akik legutóbb az Old Traffordon ütötték ki a Manchester Unitedet. Ezúttal egy lényegesen könnyebb feladat várhat rájuk, ugyanis hazai pályán fogadják a Nottingham Forestet, akik az első három fordulóban 5 pontot gyűjtöttek, addig a Liverpool 9-nél jár.

A Manchester City ugyanabban az időpontban lendül akcióba, és miután a Brentfordot fogadják, szinte semmi esély arra, hogy pontokat veszítsenek, még akkor sem, ha a kiscsapat jól kezdett, ugyanis 6 ponttal futnak neki a mérkőzésnek. Még egy váratlan döntetlen is győzelemmel érne fel számukra, ez az, amiben talán bízhatnak.

A Manchester City meccsét a Spíler 1 TV közvetíti élőben 15 óra 50 perctől, addig Szoboszlait a Match4-en követhetjük figyelemmel 15 óra 30 perctől egy 30 perces felvezetőműsor kíséretében, hangolódván az angol bajnokság 4. fordulójára.