Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

A Real Madrid is gratulált Ronaldónak a hihetetlen gólrekordhoz, ezt talán még a portugál klasszis is megkönnyezte

Az elképesztő mérföldkő egykori klubja figyelmét sem kerülte el és egy könnyfakasztó bejegyzésben gratuláltak a portugál legendának.

...svg content...Fotó: MTI/EPA-LUSA/Jose Sena Goulao
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Cristiano Ronaldo máris elérte a korábban kitűzött, egészen elképesztő célját: a portugál ugyanis megszerezte pályafutása 900. gólját, amivel bevéste nevét a világ labdarúgásának történelemkönyvébe. Mint ismert, Ronaldo jelenleg a portugál válogatottal igyekszik a legjobbját nyújtani a pályán.

Az Al-Nassr sztárja ugyanis helyet kapott a kezdőben a portugál csapat Horvátország elleni Nemzetek Ligája-találkozójára, olyan sztárokkal együtt, mint Bernardo Silva, Bruno Fernandes és Rafael Leao. Ronaldo nem is vesztegette az idejét a pályán: miután Diogo Dalot már az első tíz percben vezetéshez juttatta Portugáliát, Ronaldo megduplázta a portugálok előnyét. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Csakhogy ez a gól sokkal több volt, mint elsőre tűnik: ez volt az a gól, mellyel elérte a lenyűgöző mérföldkövet, hiszen megszerezte profi pályafutásának 900. gólját.

E teljesítmény pedig nem kerülte el egykori klubja, a Real Madrid figyelmét sem: Ronaldo a Real Madridban szerezte góljai mintegy felét, a klub pedig megható módon gratulált a portugál klasszisnak a hihetetlen rekordhoz a közösségi médiában:

Újabb történelmi mérföldkő: 900 gól a Real Madrid és a világ labdarúgásának egyik legnagyobb legendája profi pályafutása során. Gratulálunk, kedves és csodálatos Cristiano! A Real Madrid és a madridi szurkolók mindig büszkék rád.”

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.