Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Szoboszlai csapattársa frappánsan szólt vissza a Manchester United szurkolóinak (videó)

Trent Alexander-Arnold kézmozdulata elég egyértelmű volt a Manchester United szurkolói felé, akik hiába hőbörögtek.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa megköszöni a szurkolók bíztatását, miután 2-0-ra győztek az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Ipswich Town-Liverpool mérkőzésén az ipswichi Portman Road-i Stadionban 2024. augusztus 17-én. MTI/EPA/Tolga Akmen
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Érthető módon világszerte nagyon frusztráltak a Manchester United szurkolói, különösen azok, akik súlyos pénzeket fizetnek az Old Traffordon, illetve idegenben, hogy lássák a csapatukat, de cserébe nem sok mindent kapnak.

Sir Alex Ferguson távozása óta mélyrepülésbe kezdett a csapat, és hiába a sorozatos edzőváltás, semmi nem történik. Ten Hag a valaha volt egyik legrosszabb választás, az új vezetőség mégsem rúgta ki, cserébe még új szerződést is aláírattak vele. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A holland a Liverpool elleni zakó után is csak magyarázkodott, nem hibáztatta magát, pedig ha ránézne a közösségi médiás felületekre, láthatja, hogy tömegével könyörögnek azért, hogy végre rúgják ki. Egyenesen kínos, hogy több mint 600 millió font elköltése után sem tud nagy eredményeket letenni az asztalra.

Szoboszlai Dominik egy gólpasszt is kiosztott a vasárnapi rangadón az Old Traffordon, ami után az United szurkolói többek beszóltak. Trent Alexander-Arnold frappánsan reagált erre, nevetve mutatta az ujjaival a 3-0-s végeredményt.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.