Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Megdöbbentő és érthetetlen átigazolásra szánta el magát a Manchester United

Nehéz megérteni, amit a Manchester United csinál, miután az egyik legjobb játékosuk a közvetlen riválisukhoz került.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alessio Festa
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Évekkel ezelőtt Jadon Sacnho horribilis összegért került a Manchester Unitedhez a Dortmundtól. Nagy várakozás előzte meg az angol válogatott érkezését, majd Ten Hag irányítása alatt mintha elfelejtett volna futballozni.

A rendkívül gyengén teljesítő holland edző összerúgta a port a játékosával, aki emiatt sokáig még az edzéseket sem látogathatta. Kölcsönadták a Dortmundnak, akikkel Bajnokok Ligája döntőt játszhatott. Újra a régi fényében ragyogott, ami nem éppen Ten Hagot dicsérte. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Az United, akik legutóbb ismét magas összegért szerződtettek egy fiatal sztárt, végül úgy döntöttek, megválnak a brittől. Hiába mondta azt Ten Hag, hogy számol Sanchóval, már korábban biztossá válhatott, hogy nem fognak együtt dolgozni. Nemcsak emiatt fogják a fejüket az United szurkolói, mivel Sancho az egyik közvetlen riválishoz költözik.

A Chelsea és a Manchester United megállapodott egymással, minden szükséges dokumentumot aláírtak, így Sancho Londonban folytatja a pályafutását, aki az Arsenalhoz került Sterling helyét veheti át, ami ugyancsak a sokkoló kölcsönadások közé tatozik.

Fabrizio Romano azt írja, a Manchester United végül elfogadta a kölcsönajánlatot, ami garantált átigazolási kötelezettséget is tartalmaz, ha a Chelsea az 1. és a 14. hely között végez a szezonban. Az átigazolási díj mindössze 20 millió fonttól kezdődik, ami akár 25 millió is lehet, függően Sancho pályára lépéseitől.