Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Továbbra is javítóintézetben marad a bőnyi késelő kislány

A bíróság október végéig hosszabbította meg a gyanúsított letartóztatását.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Továbbra is javítóintézetben marad az a 12 éves kislány, aki idén tavasszal hátba szúrta az osztálytársát az egyik bőnyi általános iskolában – értesült a 24.hu. Sticz Tamás, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lap megkeresésére elmondta, hogy a bíróság október végéig hosszabbította meg a kislány letartóztatását.

Mint azt már megírtuk, az incidens Bőny általános iskolájában április 29-én történt, amikor egy hatodikos egy 25 centi pengehosszúságú konyhakéssel szívtájékon szúrta egyik osztálytársát. Az áldozatot mentőhelikopterrel szállítottak a győri kórházba, ahol megműtötték. Később kiderült, hogy a megtámadott kislány azt tervezi, visszatér iskolájába, ahol tanárai és társai is visszavárják. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Egyúttal arra is fény derült, hogy a támadó halállistát készített, melyen azon osztálytársai neve szerepelt, akikkel végezni akart. Pirossal jelölte meg azokat, akiket meg akart ölni, s zölddel azokat, akiket nem. A történtek után súlyos büntetésre számíthat. Májusban a megtámadott kislány édesapja is megszólalt, aki elmondta, gyermekével pszichológushoz járnak.

„El tudott mondani mindent, ami persze megviselte, de majd valahogy túllépünk rajta. Készültünk rá lelkileg, de azért így is elsírta magát, hiába erős, egy ilyen traumát nem lehet ennyi idő alatt feldolgozni. Fizikálisan szerencsére már jól van, mentálisan viszont még érződik rajta a megrázkódtatás” – nyilatkozta akkor.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

Kiderült, miért nem közlekedett az M3-as metró a Deák tér és Kőbánya-Kispest között

Nem balesetről, gázolásról volt szó, hanem valami egészen másról, ami miatt egy ideig nem közlekedett a M3-as metró teljes vonalon.