Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Már az angolok is Szoboszlai mezét viselik (videó)

Egyre több angol Liverpool-szurkolón látni Szoboszlai Dominik mezét, ami sokat elmond arról, mennyire népszerű a városban.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik egy nagyon jó előszezonon van túl, és nem lehetett kérdés, hogy Arne Slot, a Liverpool új edzője kezdőként számít rá, akárcsak Jürgen Klopp a leigazolását követően. Dominik szinte azonnal meggyőzte Slotot, aki magasan értékeli őt.

Szoboszlai nemcsak kezdő volt, hanem végig a pályán lehetett, és a második gólt ő készítette elő. Mivel a passzába beleért az ellenfél, nem írták neki jóvá a gólpasszt, pedig nélküle Salah nem lőhetett volna gólt. Ez a jelenet is látható lesz az extra videós anyagban, amit csak ajánlani tudunk, miközben odakint Szoboszlai meze is felbukkant. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Jó látni azt, hogy az angolok közül is egyre többen hordják a magyar sztár mezét, aki két alkalommal is kulcspasszt adott Salahnak, de a másodikat már nem tudta befejezni az egyiptomi legenda. Érdemes megnézni a videót, amiben Szoboszlai Dominik kiemelt szerepet kap.

Ha őszi utazás, akkor OTP! Nagyot spórolhatunk, ha OTP-s kártyát használunk

Aki most tervez őszi utazást, annak nagyon hasznos lehet az OTP ajánlata.