Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Videón Szoboszlaiék riválisának necces és drámai győzelme a nyitófordulóból

A Manchester United csak egy gólt tudott szerezni a Fulham ellen az Old Traffordon, de ez is elegendő volt a 3 pont megszerzéséhez.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Elrajtolt az angol bajnokság, és meglepő módon a Manchester United már pénteken pályára lépett. Ten Hag maradt a kispadon, aminek sokan nem örülnek, és a holland már a nyitány előtt magyarázkodásba kezdett, mert szerinte még nem áll készen a csapat a kezdésre.

A Fulham volt az első ellenfelük, akik veszélyesen játszottak, és noha keretre is messze kisebb nevekből állnak, nyerhettek volna. Az United pedig ezúttal is sok helyzetet hagyott ki, ami évek óta állandó probléma a csapatnál, akárcsak a védekezés. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az is sokat elmond a támadók helyzetéről, hogy a nemrég hosszabbított Bruno Fernandes játszott beállóst, ám még így is volt ziccere. Amikor már úgy tűnt, hogy az United döntetlennel kezdi meg a szezont az Old Traffordon, az egyik új igazolás villant, álomszerűen mutatkozott be, és begyűjtötte a 3 pontot a csapatának a 87. percben.

Zirkzee a 61. percben lépett pályára Mount helyére, akárcsak Garnancho, aki lehetséges, megint csak csere lesz Ten Hangnál. A védelemben debütált Mazraoui viszont jól játszott, a szintén új szerzemény De Ligt az ő helyére ugrott be a 81. percben. A mérkőzés összefoglaló videóját alább nézhetitek meg.