Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,158 $

Salah csinált reggeli turmixot Szoboszlainak a Liverpoonál (videó)

Salah és Szoboszlai nagyon jó barátok lettek, az egyiptomi legenda reggeli turmixot csinált a magyar sztárnak a Liverpoolnál.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Salah és Szoboszlai Dominik hamar egy hullámhoszra kerültek, és a barátságuk biztosan kitart később is, amikor már nem lesznek csapattársak. Miután nem egy korosztály, Salah messze hamarabb fejezheti be a pályafutását, bár ha a 40-es éveiben is játszani fog, mint Ronaldo, akkor nem biztos.

Erre minden esély megvan, ugyanakkor az ő esetében nehezen tudjuk ezt elképzelni. Jelenleg is a legmagasabb szinten játszik, nem hagyta el a Liverpoolt, a nagy szaúdi ajánlatok ellenére sem, így egy szezont még biztosan lehúz Angliában. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Szoboszlai csak egy éve van a klubnál, ám hamar meghatározó taggá vált, a pályán kívül is. Közben újabb kulisszák mögötti videós tartalmat kaptunk Liverpoolból, láthatjuk, hogy a konyhában is minden finomság megtalálható, gyakorlatilag semmivel nem kell foglalkozniuk a sztároknak, csak a játékkal.

Salah már gyakorlott reggelikészítő, a családja miatt is. Rendkívüli módon odafigyel magára, és nagy specialistája a reggeli turmixoknak. Szoboszlainak is készített egyet, tele gyümölccsel, mellyel frissen és vitaminokkal teli indíthatja a napot.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.