Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,04 Ft
Font
467,60 Ft
Bitcoin
57,842 $

Összefoglaló videó a Liverpool Betis elleni győzelméről, Szoboszlai volt a hős

Szoboszlai Dominik megmutatta a Real Betisnek, hogy milyen egy magyar tehetség, győztes gólt szerzett a spanyolok ellen.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. január elsejei Liverpool - Newcastle United mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban már beszámoltunk, Szoboszlai Dominik góljával nyert a Liverpool az Egyesült Államokban a Betis ellen. A barátságos meccs hőse Szoboszlai volt, aki szép gólt lőtt a spanyoloknak, és nem is tudtak ezzel mit kezdeni.

Kifejezetten jól, gyorsan és magabiztosan mozgott a magyar válogatott csapatkapitánya, aki immáron teljesen egészséges. Ha így folytatja tovább, garantált kezdő lehet Arne Slot vezetésével, és kiemelten fontos játékosként tekinthet rá. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Érdemes megnézni az összefoglaló videót, és nemcsak Dominik gólja miatt. Ez ugyan még csak az első mérkőzés volt az USA-ban a Liverpoolnak, már most látni Slot elképzelését, ami egyes területeken merőben más, mint Kloppnál volt.

A súlyos árvízhelyzet miatt keddtől nem lehet behajtani a Margitszigetre

Keddtől már nem lehet behajtani a Margitsziget a Duna veszélyes vízszintje miatt.