Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szoboszlai góljával nyert a Liverpool a Betis ellen

Szoboszlai Dominik rögtön jól mutatkozott be Arne Slot előtt, az ő góljával nyert a Liverpool a Betis ellen.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és Fiola Attila a leátón a férfi labdarúgó Európa-liga selejtezõjének elsõ fordulójában játszott Paksi FC - Corvinul Hunedoara mérkõzésen Pakson 2024. július 11-én. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, ott készül a csapat az új szezonra. Szoboszlai Dominik teljesen egészségesen tért vissza az Európa-bajnokságot követően, és minden jel arra mutat, ismét csúcsformában lehet.

Remek a hangulat a csapatnál, és Szoboszlai alapember lehet Arne Slot irányítása alatt, mint volt sokáig Jürgen Kloppnál. A lehető legjobban indult számára a felkészülés, mivel győztes gólt szerzett a Betis ellen. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Szoboszlai a 34. percben köszönt be, amire a spanyol csapat már nem tudott válaszolni. Ez pedig remek hír, hiszen a magyar válogatott sztárja azonnal felhívta magára a figyelmet, és nem mellesleg kezdőként kapott lehetőséget, akárcsak az egyik legjobb barátja, Salah.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

Kiderült, miért nem közlekedett az M3-as metró a Deák tér és Kőbánya-Kispest között

Nem balesetről, gázolásról volt szó, hanem valami egészen másról, ami miatt egy ideig nem közlekedett a M3-as metró teljes vonalon.