Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,28 Ft
Euró
393,98 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
57,919 $

Extra felvételeken Szoboszlai Dominik edzése az USA-ból

Érdekes megnézni a felvételeket, amiken Szoboszlai Dominik is feltűnik a csapattársaival közösen, egészen az odaúttól kezdődően.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott csapatkapitánya a csapat sajtótájékoztatóján Weiler-Simmerbergben 2024. június 11-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik olyan gyorsan illeszkedett be a Liverpoolnál, mint csak kevesen. Ez nemcsak az angol tudásának köszönhető, bár nyilván sokat segített, de összességében egy igen nyitott, kedves személyiségről beszélünk, aki nagyon önzetlen.

Láthatjuk, hogy ez a pályán mit jelent, pedig kiváló képességekkel rendelkezik a góllövéshez, ugyanakkor számára mindig a csapat az elsődleges. Ebből nem egy csapattársa profitált, és még fog is, reméljük kezdőként. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Szoboszlai jelenleg az Egyesült Államokban van, az odautat alvással töltötte, mert fáradt volt, és úgy tűnik, hamar átállt a szervezete, hiszen az időeltolódás sem kicsi, nemcsak a távolság Anglia és az USA között. Minden a legnagyobb rendben zajlik, jól halad a csapat Arne Slot vezetésével a felkészüléssel.

Időközben extra felvételeket is kaptunk a kulisszák mögül, ahogyan Szoboszlai megérkezik Amerikába, interjút ad, edzésen vesz részt, Salah-val beszélget, aki az egyik legjobb barátja lett a csapatnál. Már önmagában az megtiszteltetés, hogy egy klublegenda ennyire kedveli őt, jól megértik egymást.