Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kamala Harris szerint Joe Biden egy „legenda”

Erős kijelentetéseket tett Kamala Harris Joe Biden kapcsán, bár furcsa is lett volna, ha alelnökként mást mond, mert azzal sok potenciális választót veszítene.

...svg content...Fotó: Joe Biden amerikai elnök beszél a gazdasági mentőcsomagról a washingtoni Fehér Ház Rózsakertjében 2021. március 12-én. Biden az előző napon írta alá az 1900 milliárd dolláros mentőcsomagot. A demokrata többségű képviselőház 220-211 arányban hagyta jóvá a republikánusok által vitatott csomagot, amelynek célja, hogy segítse a koronavírus-járvány elleni küzdelmet és a legyengült amerikai gazdaság helyreállítását. MTI/EPA/Jim Lo Scalzo
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Joe Biden visszalépése minden megváltoztatott, legalábbis izgalmassá tette a következő hónapokban, ugyanis csak novemberben lehet szavazni az USA új elnökére. Donald Trump a valaha volt legrosszabb elnökének nevezte Bident, aki szerinte semmilyen formában nem volt alkalmas elnöknek.

Trump nem állt meg ennyinél, mert szerinte az utódnak tartott Kamala Harrist még könnyebb lesz legyőznie, mint Bident lett volna. Harris egy nyilvános eseményen hétfőn azt mondta, Biden elmúlt három év teljesítményének öröksége páratlan a modern történelemben. Sokan felszisszentek vagy nevettek ezen a közösségi médián keresztül. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Harris úgy folytatta, hogy Biden már egy ciklus alatt túlszárnyalta a legtöbb olyan elnököt, akik két cikluson át voltak elnökök. Elárulta, először Biden fián keresztül ismerte meg az elnököt, amikor főügyészként dolgoztak együtt.

Akkoriban Beau Biden gyakran mesélt az apjáról, arról, hogy milyen apa és ember. Azt mondta, azokat a tulajdonságokat tisztelte az apjában, amiket nap mint nap tapasztalt az elnökben. „Őszintesége, feddhetetlensége, hite és családja iránti elkötelezettsége, nagy szíve és szeretete, hazánk iránti mély szeretete” – idézte a CNN.

Megjegyezte, személyesen tanúja annak, hogy Biden minden nap az amerikai népért küzd, „mi pedig mélységesen hálásak vagyunk az ő szolgálataiért.” Biden jelenleg koronavírussal küzd, de már a felépülés útján van, és később visszatérhet.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.