Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Joe Biden betegen is beszólt Donald Trumpnak

Az USA elnöke röviden reagált Donald Trump beszédére, ami nem győzte meg, miközben sorra szólítják fel a lemondása.

...svg content...Fotó: EPA/MICHAEL REYNOLDS
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az amerikai elnökválasztás novemberben kerül megrendezésre, de már hónapok óta zajlik a csata a felek között. Donald Trump nemrég egy merényletet is túlélt, melynek kapcsán egyre több részlet lát napvilágot.

A hírek szerint Irán is az életére tervez törni, ami miatt megerősítették a személyi védelmét, miközben Joe Biden minden eddiginél közelebb lehet ahhoz, hogy visszalépjen a katasztrofális teljesítménye miatt. Jelenleg koronavírusos, ami miatt egy időre vissza kellett vonulnia, de figyeli az eseményeket. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Trump nagy beszédet tartott a republikánusok eseményén, melynek ideje alatt Hulk Hogan akkora show-t csinált, mint eddig senki az elnökválasztások történetében. Biden odahaza figyelte az eseményeket, és az X-en keresztül szólt oda a riválisának, aki rendkívül erős és támogatott.

„Otthon ragadtam a koronavírus miatt, emiatt szerencsétlenségemre megnéztem Donald Trump beszédén az RNC-n.” Biden megragadta az alkalmat, és becsmérelni kezdte Trump csütörtöki kijelentéseit, miközben hazugságokkal vádolja, és többek között a világjárvány ideje alatt történtekért is őt teszi felelőssé.