Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Manchester City is bezsebelte első nyári igazolását

A Manchester City bejelentette első nyári igazolását, melynek értelmében a 20 éves Savinho is csatlakozik az angol bajnokcsapathoz.

...svg content...Fotó: /CAROLINE BREHMAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Atletico Mineiro neveltje ötéves szerződést írt alá a manchesteri kékekkel. A fiatal támadó 2020 óta a Troyes játékosa volt, ahonnan tavaly kölcsönbe a spanyol Gironához került. A La Ligában töltött szezonja alatt Savinho 37 mérkőzésen lépett pályára, melyeken kilenc gólt szerzett, ami felkeltette a Manchester City figyelmét, ami végül átigazolásához vezetett.

„Boldog vagyok, hogy a Manchester Citynél folytathatom a pályafutásomat. Mindenki tudja, hogy jelenleg ez a világ legjobb csapata”, nyilatkozta a brazil tehetség a szerződés aláírása után. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Savinho öröme teljességgel érhető, főleg, ha azt nézzük, hogy 18 évesen került Európába, amikor a Troyes leigazolta, most pedig, két évvel később már a Premier League bajnokcsapatának mezét öltheti magára.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.