Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Messi szerződését másolhatja a Barca, Yamal nagyon gazdag ember lehet

Jelenleg aprópénzt keres ahhoz képest az újdonsült Európa-bajnok, hogy mire képes, illetve mennyit kapnak azok, amik messze nem hozzák ezt a szintet, mégis sztárok.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Yamal most lett 17 esztendős, és már Európa-bajnoknak mondhatja magát. Sokat tett azért, hogy Spanyolország visszatérjen a csúcsra, és ez nyilván komoly bónuszokkal is járhatott számára, akárcsak a többieknek.

Mivel a világ egyik legjobb játékosa, érthető módon a világhírű ügynöke sokkal nagyobb fizetést akar kiharcolni számára. Jorge Mendes emiatt arra sürgette a Barcelonát, hogy tárgyalják újra a jelenlegi szerződés feltételeit, mert messze nem annyit kellene keresnie a fiatal világsztárnak, aki már most a Barca legjobbja. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A 90min a Sportra hivatkozva írja azt, hogy Mendes akkora összeget akar kiharcolni a fiatal játékosnak, minta amennyit megérdemel az elmúlt 12 hónapban mutatott teljesítménye miatt. Még két éve van hátra a tavaly nyáron aláírt szerződéséből, és mivel még mindig nem töltötte be a 18. életévét, korlátozottak voltak a lehetőséget.

Az akkori tárgyalások végén szóbeli megállapodást kötöttek egy új, négy évre szóló szerződésről, ami Yamal 18. születésnapjától lépnek érvénybe. Ezzel pedig jelentősen több pénzt kapna, kezdve a bónuszokkal. A hivatalos tárgyalások még nem kezdődtek meg, de várhatóan a Barca nem fog ennek az egésznek az útjába állni, mert Yamal messze túlteljesített.

A fiatal klasszis nem fog új szerződést kötni, csupán előrébb hozzák a feltételek módosítását. Mendes azt akarja, hogy úgy bánjon vele a Barca, mint Messivel, aki 22 éves kora előtt öt szerződést írt alá, és folyamatos jutalmakban részesítette az egyre jobb teljesítményéért.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.