Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Újabb nagy tehetséget igazolt a Manchester United

Sorra igazolja a jobbnál jobb tehetségeket a Manchester United, ezúttal egy 18 éves játékost szerzett meg magának a legendás klub.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legutóbb a Manchester United kapcsán Rashford jogosítványának bevonásáról számolhattunk be, ami megint csak nem azt mutatja, hogy jó úton haladna előre. Noha még mindig csak 26 éves, rengeteget veszített az értékéből, és a heti 300 ezres fontos fizetése erősen kidobott pénznek tűnik jelenleg.

Az United közben rövid időn belül már két átigazolásnál tart, amire régóta nem volt példa. Egykor Sir Alex Ferguson irányítása alatt mentek ennyire simán a dolgok, szóval úgy tűnik, az új szakmai stáb valóban érti a dolgát, és építik az új csapatot, amire nagy szükség van. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Joshua Zirkzee még mindig csak 23 éves, és többek között a Bayern München, a Parma, az Anderlecht, valamint a Bologna játékosa is volt. Túlságosan nem gólerős, de ez még változhat, okozhat meglepetést. A holland válogatottban eddig csupán kétszer lépett pályára, és ha Ten Hag vele is mellényúl, az ismét csak arra hajaz, hogy nem volt túl jó döntés a megtartása.

Leny Yoróban viszont óriási a potenciál, akinek most jelentették be az érkezését. Többek között a Real Madrid is szerette volna a soraiban tudni az 1 méter 90 centiméter magas középső védőt, aki 18 évesen szerződött át a Lille-től, akiket gyerekkora óta tekinthetett a családjának.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.