Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Elutasította a Manchester City a sztárjátékosáért érkező szaúdi ajánlatot

Visszautasította a Manchester City az Al-Nassr 25 millió fontos Edersonért tett ajánlatát.

...svg content...Fotó: A kapufát találja el a labda Ederson manchesteri kapus felett a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Manchester City-Internazionale mérkőzésen az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban 2023. június 10-én. MTI/EPA/Georgi Licovszki
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A brazil hálóőr 2017-es érkezése óta kulcsfontosságú tagja a City csapatának, ugyanakkor a 30 éves játékos állítólag nyitott lenne a szaúdi ligába való átigazolásra, ahol jelentős fizetésemelést kaphatna.

Az Al-Nassr, Cristiano Ronaldo jelenlegi csapata heti 900 ezer fontos fizetést ajánlana Edersonnak, amely összeg messze meghaladja a City jelenlegi bérezési kereteit. A klub azonban nem kívánja elengedni első számú kapusát, főleg, hogy az ajánlott 25 millió font csak fele annak, amennyiért hajlandóak lennének megválni tőle. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

A The Sun értesülései szerint a City vezetősége a héten tárgyalásokat kezdeményez Edersonnal. A klub 75 százalékos fizetésemelést kínálna neki, ami havi egymillió fontos jövedelmet jelentene. Úgy tudni, az ajánlat egyben ultimátumként is kerül majd Ederson elé.

B-terv

A City nemrég hosszabbította meg Ederson helyettesének, Stefan Ortegának a szerződését. A német kapus Ederson sérülése miatt az előző szezon végén több mérkőzésen is bizonyította rátermettségét, beleértve az FA Kupa döntőjét is.

Txiki Begiristain, a City sportigazgatója már korábban is hangsúlyozta Ortega megtartásának fontosságát, vagyis a klub a háttérben már felkészülhetett egy esetleges kapusváltásra. A City azonban továbbra is bízik abban, hogy sikerül megtartania brazil kapusát, aki kulcsszerepet játszott az elmúlt évek sikereiben.