Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Varga Barnabás kommunikált az ütközés után, de nincs emléke róla

Varga Barnabás még az Európa-bajnokság csoportkörében sérült meg súlyosan Skócia ellen, ami miatt meg kellett operálni.

...svg content...Fotó: Fiola Attila (b), Varga Barnabás (k) és Schäfer András (j2), valamint a svájci Manuel Akanji a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pályafutása legsúlyosabb sérülésén van túl a Ferencváros támadója, aki emiatt egy időre kiesett a sorból. Szerencsére sokat javult az állapota, és a FradiMédiának adott interjújában elárult pár dolgot, amikről eddig csak kevesen tudhattak.

Varga elmondta, a teljes felépülés várhatóan 6 hónapot vesz igénybe, és körülbelül 10 nap után ki lehet szedni a varratokat. Ezt követően újra edzésbe állhat, többek között kerékpározhat, viszont az intenzív edzésmunka kizárt ebben az időben. Jó hír, hogy 3-4 héttel később már komolyabb edzéseket is végezhet, de csak maszkban. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Noha a teljes felépülés 6 hónap, azon belül is pályán lehet, majd idővel elengedheti a maszkot. Mivel vékonyabb csontok törtek az arcában, a teljes felépülésig kénytelen lesz viselni az eszközt, amihez hozzá kell hozzászoknia. Noha már a pályán magához tért az ütközést követően, az első emléke nem onnan datálódik, hanem a mentőautóból, míg a kórházban szinte mindenre emlékszik.

Annak ellenére, hogy kommunikált az orvosokkal, nincs emléke azokról a pillanatokról. Az ütközés előtti eseményekre még emlékszik, ahogyan játszott a pályán, így csak azok a pillanatok maradtak ki, amikor igazán dráma volt a helyszínen, sokan aggódtak miatta.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Visszanéztem már néhányszor a jelenetet, mert nem ijedek meg az ilyesmitől. Az én játékomban ez benne van, mivel sok ilyen párharcot vívok, de azért örülök, hogy ennyivel megúsztam” – fogalmazott a csatár, aki azt is elárulta, hogy első emlékei a mentőautóból vannak, ugyanakkor arra, hogy az ütközés után kommunikált az orvosokkal, nem emlékszik. Hálás vagyok, hogy ilyen sokan aggódtak értem, rengeteg üzenetet kaptam.”

Liner/MTI

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.