Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Varga Barnabás elárulta, mire emlékszik a balesettel kapcsolatban

A focista egyáltalán nem tart attól, hogy innentől kezdve félni fog a pályán.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy azt már megírtuk, Varga Barnabás nagyon súlyos arcsérülést szenvedett az Európa-bajnokságon a skótok ellen, amelyet követően műtétre is szüksége volt, ugyanis több helyen eltört az arccsontja. Azóta már odahaza lábadozik, és mindenkit arra kért, különösen az újságírókat, hogy a visszatéréséig ne keressék kérdésekkel, ne zavarják a gyógyulását. Mint fogalmazott, a következő időszakban minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni.

Mindez egy nemrégiben adott exkluzív interjúból derült ki, amely teljes egészében ma délután 17 órától lesz látható. Az ezzel kapcsolatos részletekre ebben a korábbi cikkben tértünk ki bővebben. De a focista azt is elmondta, hogy érzi magát: „Most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok”. Nemrégiben pedig friss információk is napvilágot láttak az interjú kapcsán. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Varga például azt is elárulta, mire emlékszik a balesettel kapcsolatban. „Sok mindenre nem emlékszem, éppen ezért úgy gondolom, hogy a páromnak és a barátaimnak, a csapattársaimnak volt a legnehezebb. Az első emlékem a mentőautóból van igazából, ott pár percre emlékszem, utólag azt mondták, hogy az ütközés után is kommunikáltam, de ez nincs meg. De utána a kórházban történtek teljesen tisztán megvannak” – fogalmazott.

„Az eleje nehéz volt, de a foci az nem nagyon állhat meg, csak amennyit muszáj. Párszor visszanéztem a jelenetet. Nem rettenek meg az ilyenektől, hiszen ez benne van az én focimban. Örülök, hogy ennyivel megúsztam. Hálás vagyok, hogy ennyien aggódtak értem. Próbálok minél hamarabb visszatérni” – ígérte a gyógyuló játékos, aki egyáltalán nem tart attól, hogy innentől kezdve félni fog a pályán. A klubelnök, Kubatov Gábor szerint akár hat hét múlva is pályára léphet maszkban Varga – írja a Magyar Nemzet.

Majd hozzátette: „Nem hinném, hogy a jövőben mindez befolyásolni fog. Biztos, hogy az első egy-két felugrásnál bennem lesz, de majd jön még egy ütközés, utána bátrabb lesz az ember, és megy minden a régi, megszokott módon”. A balesettel kapcsolatos pillanatokról párja, Laura annyit mondott: „Az ütközést követően lementem a pálya széléhez, de nem jutottam tovább, így a lelátóról próbáltam családtagokat keresni otthon, hátha ők többet tudnak és segítenek megnyugtató információhoz jutni. Ugyanis a televízió nézőknek több információjuk lehetett Barnáról, mint nekünk ott a helyszínen”.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.