Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Zavarba ejtően jól néz ki Tóth Gabi (fotók)

Tóth Gabi nem kis formába hozta magát, és ennek több mint látható jelei vannak, amikre végtelenül büszke lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy édesanyának mindig, minden sokkal nehezebb, ugyanakkor nem lehetetlen. Jól bizonyítja mindezt például Sarka Kata egészen elképesztő formája is, aki úgy néz ki, mintha fitneszversenyző lenne, és a legkisebb túlzás sincs ebben.

Rogán-Gaál Cecília, aki Kata egyik legjobb barátnője, szintén topformába hozta magát, ugyancsak háromgyermekes édesanyaként. Újabb és újabb motivációkat kaphatnak az anyukák és mindenki más, akik küzdenek azért, hogy többet hozzanak ki magukból. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Gabi is küzd, hajt azért, hogy többet és többet hozzon ki magából, és ugyan nem „reklámozta”, olyan vonalakkal rendelkezik, amik láttán az ember megemeli a kalapját. Sokan emiatt is bántják, de ez a megosztó személyiségének tudható be, mert valóban látványosan formás lett.

A legújabb fotói is erről árulkodnak, vannak páran, akik már fele ilyen látványos vonalaknak örülnének. Gabi igyekszik ezen a téren is stílusos lenni, és amikor van ideje, akkor természetesen él a lehetőséggel, sportol egy kicsit.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.