Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,068 $

Békásmegyeri gyilkosok: ketten már beismerték a tettüket

Háromból két személy beismertette tettét, akik közrejátszottak egy ismert festőművész halálában, akivel Óbudán végeztek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

Az egész kerületet megrázta a festőművész halála, akivel Békásmegyeren végeztek a saját lakásán. A korábbi hírek szerint egy drogos csoport tagjai végezhettek a férfival, majd nem sokkal később a rendőrség elfogta a gyanúsított személyeket, akik összefüggésbe hozhatóak a gyilkossággal.

A BRFK beszámolója szerint a három őrizetbe vett személy közül ketten már beismerő vallomást tettek. A bűncselekménnyel összefüggésben egy 36 éves férfit emberölés, egy 40 éves nőt segítségnyújtás elmulasztása, míg egy 49 éves férfit súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

A hivatalos tájékoztatás szerint a 36 éves férfii és a nő beismerő vallomást tett, addig a másik férfi tagadja a bűnösségét. Arról egyelőre nem érkezett információ, mi lehetett az indítékuk, esetlegesen min kaptak össze, aminek a végén végeztek a művésszel.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.