Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,34 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,802 $

Halálra késeltek egy 51 éves festőművészt Óbudán

Budapest III. kerületében történt a gyilkosság, aminek áldozata egy 51 éves festőművész, aki rossz társaságba keveredett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az 51 éves festőművész néhány hónapja egy drogos társaságba keveredett, ami végül az életébe került. A meggyilkolt művész szomszédai egészen biztosak abban, hogy a drogos társaság egyik tagja követte el a gyilkosságot.

Az Index a Tények beszámolójára hivatkozva számolt be arról, hogy napok óta iszonyatos bűz terjengett a gyilkosság helyszínén, egy óbudai társasházban. Vérbe fagyva találták meg a festőművész holttestét, akkor már egy ideje halott lehetett, semmilyen formában nem lehetett rajta segíteni.

A férfi napokkal korábban brutális késelés áldozata lett. Úgy tudni, hogy egy fiatalabb, drogfüggő nővel jött össze, aki a barátaival együtt látogatta őt Budapest III. kerületében a saját lakásában. Hat nappal a holttest megtalálása előtt veszett össze a művész az egyik drogossal, majd a rendőrség megjelent a háznál.

A férfit elengedték, addig a szomszédok biztosak abban, hogy a drogos társaság egyik tagja gyilkolhatta meg az áldozatot. A rendőrség jelenleg ismeretlen tettes ellen nyomoz, később részletes információk várhatóak az ügyben.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.