Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Elfogták a békásmegyeri gyilkosokat

Valószínűleg azokról a gyilkosokról van szó, aki egy ismert festőművésszel végeztek kegyetlen módon a saját lakásában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy megöltek egy ismert festőművészt a saját lakásában Budapest III. kerületében, Óbudán. Július 4-én, 17 óra 50 perc körül találtak egy férfit holtan Békásmegyeren egy lakóházban.

A férfi halálát idegenkezűség okozta, tehát meggyilkolták, ami miatt a BRFK Életvédelmi Osztály halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A police.hu azt írja, később a nyomozás során felmerült az emberölés gyanúja, ezért a további eljárás emberölés bűntett miatt folytatódik. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Időközben azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottjai a VI kerületi és III. kerületi rendőrkapitányságok munkatársainak a közreműködésével 2024. július 7-én a VII. és a III. kerületben elfogták.

Egy 36 éves férfit emberölés bűntett, egy 40 éves nőt segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint egy 49 éves férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Mindhárom gyanúsított személyt őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatásukat. Ha bebizonyosodnak az ellenük felhozott vádak, súlyos büntetésre számíthatnak, miután mindhárman részesei lehettek a gyilkosságnak, nemcsak a 36 éves elkövető.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.