Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,007 $

Szijjártó Péter: Mi, magyarok egy békeszerető nép vagyunk

Szijjártó Péter is Kínában tartózkodik Orbán Viktorral, hangsúlyozván a béke fontosságát ezekben a nehéz időkben.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Orbán Viktor miniszterelnök rövid időn belül Ukrajna és Oroszország után Kínába is ellátogatott. Rendkívül sűrű napok ezek számára az EU soros elnökeként, miközben vasárnap még kormányülést tartott, ami a második ilyen esemény volt a hét folyamán.

A kormányfő a békemissziója jegyében utazott el Kínába, ahol személyesen beszélt a kínai elnökkel. A béke mellett sok minden más is szóba került, erősítvén a gazdasági kapcsolatokat, érintvén a turizmust. Kína egyértelműen támogatja, hogy minél több kínai turista látogasson el Magyarországra, ahol számos különleges élményben lehet részük. Soron kívül Videón Cristiano Ronaldo legújabb gólja a szaúdi bajnokságból

„Mi, magyarok egy békeszerető nép vagyunk, olyan emberek, akik békére, egyensúlyra és harmóniára törekednek.” – emelte ki a Facebook oldalán Szijjártó Péter magyar külügyminiszter, akinek ez már a sokadik látogatása volt Kínában, erősítvén a két ország közötti gazdasági és diplomáciai kapcsolatokat.

„Kína pedig azon államok élmezőnyébe tartozik, amelyek a leghatározottabban, a leghangosabban és a legelkötelezettebben lépnek fel a béke ügye mellett. Peking a békemisszió harmadik állomása.”

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.

Videón Cristiano Ronaldo legújabb gólja a szaúdi bajnokságból

Cristiano Ronaldo nagy irammal halad előre az 1000. gólja felé, ami pár éven belül meg lehet neki, ha formában marad.